Psykologista tukea, lyhytterapiaa ja valmennusta

Sinun ei tarvitse välttämättä tietää etukäteen, millaista palvelua ja tukea haluat tai tarvitset. Tärkeintä on, että tulet huolesi kanssa tutustumis- ja kartoituskäynnille. Mikäli haluat lyhytterapiaan, on ensimmäinen tapaaminen ilmainen tutustumiskäynti eikä se sido sinua mihinkään, sillä terapian tuloksellisuuden vuoksi ja hyvän kokemuksen takaamiseksi on sekä asiakkaan että terapeutin tärkeää kokea työskentely alusta saakka itselle sopivaksi. Sama toimintatapa koskee myös tiimivalmennuksia. 

 

Palveluni perustuvat ihmisen kohtaamiseen ja dialogiin, olipa kyse psykologin antamasta ohjauksesta ja neuvonnasta, lyhytterapeuttisesta työskentelystä tai tiimien valmentamisesta. Työskentelyssä keskiössä ovat aina sinun omat tavoitteesi, joiden saavuttamiseksi etsimme yhdessä juuri sinulle sopivia keinoja ja konsteja. Kaikessa työskentelyssä on mahdollisuus myös itsetuntemuksen lisäämiseen, mikä auttaa sinua elämään yhä enemmän omannäköistäsi ja juuri sinulle sopivaa elämää. 

 

Mieltäsi painava tai elämääsi hiertävä pulma voi olla mikä tahansa. Sinun kokemuksesi on tärkein. Riittää, että koet kaipaavasi tukea pulman selvittämiseen. Tyypillisiä syitä tulla lyhytterapiaan tai psykologin vastaanotolle ovat mm. mieliala- ja uniongelmat, ahdistuneisuus, ihmissuhdevaikeudet, jaksamiseen liittyvät kysymykset, kasvatukselliset haasteet, oppimisen vaikeudet tai ylipäätään muutostilanne elämässä, jolloin elämäntilanteen ja suunnan selkiyttäminen yhdessä toisen kanssa on paikallaan. 

 

Psykologilla on pitkän koulutuksensa vuoksi paljon tietoa ihmisen käyttäytymisestä, ajattelusta, tunne-elämästä sekä mielenterveyden haasteista. Psykologi on siis ihmisen mielen ja käyttäytymisen asiantuntija. Psykologin vastaanotolta voit hakea neuvontaa, ohjausta ja tukea pulmaasi ja sisäiseen kipuusi. Tapaaminen toimii parhaiten kasvokkain mutta myös etävastaanotto on mahdollinen. 

Työskentely perustuu aina luottamuksellisuuteen ja salassapitovelvollisuuteen. Voit lukea lisää aiheesta myös tietosuojaselosteesta.

 

 

 

 

 

 

Lyhytterapian ja tiimivalmennuksen tutustumiskäynti on aina ilmainen.

 

Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Otan vastaan Jyväskylän keskustassa tai etänä Teamsin kautta. Mikäli koet helpommaksi asioiden käsittelyn ulkoillen ja kävellen, myös walk & talk

-tapaamiset ovat mahdollisia. Tarjolla on sekä päivä- että ilta-aikoja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinnat

Luottamuksellisuus

Vastaanotto

Lisätietoa

Psykologikäynnit

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Tiimien valmennus

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii henkilölle, jolla on jäljellä omia voimavaroja työskentelyyn pulmiensa parissa. Ratkaisukeskeisyys on nimensä mukaisesti keskittymistä siihen, mitä ratkaisuja ongelmiin voi löytyä, mitä vahvuuksia ja voimavaroja sinulla on ja kuinka voisit niitä tässä elämäntilanteessa hyödyntää. Menneisyyden kipukohtia käsitellään, jos se tuntuu oleva tarpeen mutta katse on kuitenkin vankasti suunnattuna tähän hetkeen ja tulevaisuuteen.

 

Lyhytterapia koostuu yleensä 5 - 20 käynnistä, joiden määrä voidaan joko sopia etukäteen tai katsoa prosessin etenemisen myötä sopivaksi. Joskus pienempikin määrä käyntejä riittää, ja joskus taas tarvitaan vielä pitempää prosessia. Tarvittaessa lyhytterapia voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä. Joskus lyhytterapia voi olla ensiaskel myös pitempään terapiaan hakeutumisessa.

Työelämässä toimitaan nykyään yhä useammin tiimeissä, joilla voi olla kovatkin tulostavoitteet niskassaan. Ihmisten hyvinvoinnin, työssä viihtymisen ja tulosten kannalta tiimin toimivuus on tärkeää. Tiimin on hyvä saada kaikkien jäsentensä osaaminen sekä yhteistyönsä täyteen loistoon, jotta se pystyy saavuttamaan tavoitteensa. Ratkaisukeskeisestä työskentelystä on hyötyä tiimeille - joko toimivan tiimin halutessa aivan huipulle tai esimerkiksi ratkottaessa tiimin sisälle syntyneitä jännitteitä. Voimavarojen tiedostaminen ja niiden käyttöön ottaminen auttaa tiimejä eteenpäin vaikeissakin tilanteissa.